ВИЗНИ РЕЖИМ
 

Дипломатски и службени пасоши: Виза није потребна за боравак до 90 дана у периоду од шест месеци
Обични пасоши и друге путне исправе: Виза није потребна за боравак до 90 дана у периоду од шест месеци
Напомена: За носиоца путног листа у транзиту није неопходна виза

 
РЕЖИМ УЛАСКА ДРЖАВЉАНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈE У УСЛОВИМА ПАНДЕМИЈЕ COVID-19

Држављани Србије могу да путују на Сејшеле али уз претходно прибављено одобрење од стране здравствених власти. Обавезан је негативан PCR тест, не старији од 72 сата. Преко посебне платформе на страници https://seychelles.govtas.com/ се прибавља одобрење за улазак. Путници се охрабрују да се пре пута вакцинишу, али њихов статус у том погледу не утиче на улазак у земљу. Осигурање које покрива COVID-19 је обавезно.

УЛАЗАК И ИЗЛАЗАК ИЗ ЗЕМЉЕ

Држављанима Републике Србије за улазак на Сејшеле није потребна виза, али потребна је потврда о вакцинацији против жуте грознице.

СОЦИЈАЛНИ СПОРАЗУМИ

Није закључен социјални споразум.

КОРИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Безбедносна и здравствена ситуација су добре, али треба задржати уобичајену дозу опрезности и пре пута проверити актуелно стање.

Контакти:

Приликом боравка на Сејшелима за конзуларну помоћ и заштиту можете се обратити Амбасади Републике Србије у Најробију, која нерезиденцијално покрива Сејшеле, (адреса: Benin Drive 1032, Runda, Nairobi), путем следећих контакт телефона: + 254 794 588 515; + 254 734 601 031; +254 732 755 554 и електронских адреса: nairobi@embassyofserbia.or.ke  и consular@embassyofserbia.or.ke