gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Pompeo Dačiću: Saradnju SAD-a i Srbije karakteriše očuvanje mira, stabilnost i ekonomski prosperitet Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 06. avgust 2020.
Pompeo -_DacicPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je pismo od državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Majkla Pompea.
Opširnije...
 
Dačić primio ambasadorku Rumunije u oproštajnu posetu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 30. jul 2020.
Dacic amb_RumunijePrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Rumunije u Beogradu nj.e. Oanu Kristinu Popu.
Opširnije...
 
Dačić i Harčenko izrazili zadovoljstvo zbog visokog nivoa bilateralne saradnje Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 29. jul 2020.
Dacic -_Harcenko_29Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan – Harčenka.
Opširnije...
 
Dačić primio u oproštajnu posetu ambasadorku Države Izrael Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 28. jul 2020.
28072020izPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Države Izrael u Republici Srbiji Alonu Fišer – Kam.
Opširnije...
 
Dačić: Srbija ima odgovor za Prištinu i njihove laži Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 25. jul 2020.
Slika 210Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je za "Sputnjik" da će Srbija u dogovoru sa predsednikom Aleksandrom Vučićem imati odgovor na najavu Prištine da će nastaviti sa lobiranjem za priznanje tzv. Kosova.
Opširnije...
 
Dačić: Izjava Tačija i Hotija pokazuje efekte politike Beograda i Prištine Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 24. jul 2020.
DPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da izjava kosovskog predsednika i premijera Hašima Tačija i Avdulaha Hotija da se ne sme dozvoliti da dijalog bude tehnički, već politički, najbolje pokazuje efekte politike koju su vodili Beograd i Priština.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>