gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ostaće mi zauvek u sećanju! Dačić uputio telegram saučešća porodici Radomira Antića Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 06. april 2020.
radomir-antic-2Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić uputio je telegram saučešća porodici Radomira Antića.
Opširnije...
 
Dačić: Sutra let za Pariz i Frankfurt, u sredu za SAD Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 06. april 2020.
6150051295e8b632ff41f3589102094 v4 bigPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, gostujući u vestima TV Prva, najavio je da će sutra biti organizovan let za Pariz i Frankfurt a u sredu let za SAD, za povratak naših državljana iz inostranstva.
Opširnije...
 
DAČIĆ: LjUDI SU VAŽNIJI OD PROFITA Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 06. april 2020.
thumbnail 20200406_093921Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije, gostujući u Jutarnjem programu na Happy TV govorio je o novonastaloj situaciji u svetu koja je izazvana pandemijom Covid-19.
Opširnije...
 
Dačić: Danas let za Moskvu i Varšavu, sutra Frankfurt Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 04. april 2020.
kzs - avgustPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Vlada Srbije u dogovoru sa predsednikom Aleksandrom Vučićem danas organizovala let Er Srbije za Moskvu i Varšavu kojim će biti vraćeno 144 naših građana, a da je za sutra predviđen let za Frankfurt.
Opširnije...
 
Dačić: Danas povratak građana iz Moskve i Varšave Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 04. april 2020.
Ivica Dacic"Za danas su planirani letovi za Moskvu i Varšavu kojim će se iz tih gradova vratiti građani Srbije, a istim letom u Moskvu će biti prebačeni ruski državljani iz Srbije", rekao je juče za agenciju Tanjug prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
Opširnije...
 
Francuzi, Englezi i Nemci se zahvalili Srbiji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 04. april 2020.
dacic-akademijaIvica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije, dobio je pisma zahvalnosti od Savezne Republike Nemačke, Republike Francuske i Ujedinjenog Kraljevstva koja su mu dostavili ambasadori Tomas Šib, Žan Luj Falkoni i Šan Meklaud.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>