gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Selaković uručio diplome polaznicima Diplomatske akademije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 04. decembar 2020.
2020-12-04 15-17-50Šef srpske diplomatije Nikola Selaković svečano je danas uručio diplome polaznicima Diplomatske akademije Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije generacije 2019-2020. godine.
Opširnije...
 
Vučić u UN: Za ravnopravan pristup svih vakcinama i terapiji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 03. decembar 2020.
0312 av_un1Srbija se u potpunosti zalaže za univerzalan i ravnopravan pristup vakcinama i terapiji za lečenje Kovida-19, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da se nada da će Kovaks do kraja 2021. godine isporučiti dve milijarde doza sigurnih, efikasnih vakcina, vodeći se neselektivnim principima.
Opširnije...
 
Srbija zainteresovana za produbljivanje bilateralnih odnosa i saradnje sa Ujedinjenim Kraljevstvom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 02. decembar 2020.
Selakovic-Morton 4Ministar spoljnih poslova Republike Srbije sastao se danas sa ministarkom za evropsko susedstvo i Amerike u Ministarstvu za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Vendi Morton.
Opširnije...
 
Selaković: Rusija ostaje naš strateški partner Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 01. decembar 2020.
selakovic-harcenko 3Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom.
Opširnije...
 
Selaković: Članstvo u EU ostaje jedan od ključnih spoljnopolitičkih prioriteta Vlade Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 30. novembar 2020.
Selakovic-FabriciMinistar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković sastao se danas sa šefom Delegacije EU u Srbiji Semom Fabricijem.
Opširnije...
 
Konstantan napredak u odnosima Srbije i Francuske Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 30. novembar 2020.
Selakovic -Falkoni_1Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković sastao se danas sa ambasadorom Francuske Žan-Lujem Falkonijem.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>