gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Obeležen Dan Afrike Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 14. jun 2019.
Dan Afrike_jun_2019Obraćanje prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na proslavi Dana Afrike:
Opširnije...
 
Ministri Dačić i Milanezi izrazili zadovoljstvo ukupnim bilateralnim odnosima Srbije i Italije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 12. jun 2019.
1idmt12619Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom inostranih poslova Republike Italije Encom Milanezijem na marginama sastanka ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative (CEI), koji se održava u Trstu.
Ključne reči: Italija Ivica Dačić
Opširnije...
 
Ministar Dačić učestvovao na Sastanku ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 12. jun 2019.
T3Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić učestvovao je danas na Sastanku ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative (CEI) koji je održan u Trstu. Sastanak je predstavljao odličnu priliku za razmenu mišljenja o aktuelnim pitanjima, izazovima i perspektivama regionalne saradnje, posebno u svetlu obeležavanja trideset godina postojanja CEI.
Opširnije...
 
Okrugli sto o razvoju nacionalnih kapaciteta Srbije za učešće civila u misijama podrške miru Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 12. jun 2019.
file6-1.jpgAmbasador Branimir Filipović, v.d. pomoćnika ministra za bezbednosnu politiku, učestvovao je kao jedan od glavnih govornika na Okruglom stolu – prezentaciji razvoja nacionalnih kapaciteta Srbije za učešće civila u misijama podrške miru, koji je organizovao ISAC fond, uz prisustvo ambasadora i drugih diplomatskih predstavnika zemalja EU, diplomatskih misija međunarodnih organizacija, kao i diplomata zemalja van EU.
Opširnije...
 
Dačić: „Ujedinjene nacije ne prihvataju narušavanje imuniteta pripadnicima UNMIK-a“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 11. jun 2019.
1106 daccich_posle-sbun1"Sednica Saveta bezbednosti o KiM je protekla u znaku najnovijeg incidenta, odnosno, napada bezbednosnih snaga Kosova na sever KiM. Kao što se i očekivalo, najveće interesovanje bilo je u vezi hapšenja i pitanja imuniteta pripadnika UNMIK-a.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 11. jun 2019.
g1Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, na marginama debate Saveta bezbednosti UN-a posvećene Izveštaju o radu UNMIK-a, razgovarao je sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guterešom.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>