gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Реаговање министра Дачића поводом навода Беџета Пацолија Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 23. новембар 2017.
Ivica-DacicПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић оценио је данас да је тзв. косовски министар спољних послова Беџет Пацоли мало нервозан, јер им не иде како су планирали, како су им обећали и како су платили.
Опширније...
 
У Буенос Ајресу отворен Трг Република Србија Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 23. новембар 2017.
Trg RS_-_Buenos_AjresПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић свечано је данас у Буенос Ајресу отворио Трг Република Србија који се налази у једном од налепших квартова главног града Републике Аргентине.
Опширније...
 
Учешће амбасадора Филиповића на Годишњој конференцији Европске одбрамбене агенције и разговори у Секретаријату НАТО-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 23. новембар 2017.
Filipovic BriselВршилац дужности помоћника министра за безбедносну политику амбасадор Бранимир Филиповић учествовао је са генерал-мајором Бојаном Зрнићем, начелником Управе за одбрамбене технологије Министарства одбране и представницима Мисије Републике Србије при ЕУ и Војног представништва при НАТО-у на Годишњој конференцији Европске одбрамбене агенције (ЕОА), која је одржана 23. новембра 2017. године у Бриселу.
Опширније...
 
Аргентина задржава свој принципијелни став о поштовању међународног права и подржава територијални интегритет Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. новембар 2017.
MIP ArgentineПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас у Буенос Ајресу са министром иностраних послова Аргентине Хорхеом Марселом Форијем.
Опширније...
 
Јачање економских веза Србије и Финске Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. новембар 2017.
Tonev -_podsekretarka_MIP_FinskeДржавни секретар Министарства спољних послова Ивица Тончев данас је разговарао са подсекретарком Министартва спољних послова Финске Пирко Хамалаинен.
Опширније...
 
Министар Дачић у Аргентинском савету за међународне односе о спољној политици Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. новембар 2017.
Argentina -_CARI_institutПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић одржао је у Буенос Ајресу предавање пред широким аудиторијумом у високо реномираном Аргентинском савету за међународне односе (Consejo Argentino para las Relaciones Internacionales - CARI) на тему "Спољна политика Србије и актуелни изазови".
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>