gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Потписан Меморандум о сарадњи са Институтом за националну и међународну безбедност Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 28. јануар 2020.
Dacic -_TrifunovicПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић и директор Института за националну и међународну безбедност Дарко Трифуновић потписали су данас Меморандум о сарадњи између Министарства спољних послова и Института за националну и међународну безбедност у обласни научне дипломатије.
Опширније...
 
Министар Дачић захвалио амбасадору Рустемову на свеукупном залагању током његовог мандата Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 28. јануар 2020.
Rustemov januarПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету амбасадора Републике Казахстан у Румунији и бившег амбасадора на нерезиденцијалној основи у Републици Србији Нурбаха Рустемова.
Опширније...
 
Државни секретар Стевановић уписао се у књигу жалости поводом смрти Јарослава Кубере Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 28. јануар 2020.
DS StevanovicДржавни секретар Министарства спољних послова Немања Стевановић уписао се, 27. јануара 2020. године, у књигу жалости отвореној у Амбасади Чешке Републике у Београду поводом смрти Јарослава Кубере, председника Сената Чешке Републике.
Опширније...
 
Изјава министра поводом корона вируса и наших држављана у граду Вухан Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 26. јануар 2020.
D"Министарство спољних послова Републике Србије је ступило у контакт са једним бројем наших држављана који бораве у кинеском граду Вухану. За сада је контакт остварен са њих петоро и сви су здрави, двојица студената, један предавач и двоје пословних људи.
Опширније...
 
У Сомбору додељено 40 кључева у оквиру Регионалног стамбеног програма Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 24. јануар 2020.
Dacic SomborГовор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића поводом церемоније свечане доделе кључева за 40 станова за избегле породице у Сомбору, у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма у Републици Србији у оквиру Потпројекта 4:
Опширније...
 
Министар Дачић представио тромесечни Извештај о раду Министарства Одбору за спољне послове Скупштине Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 23. јануар 2020.
Odbor sp 2020Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић представио је данас на седници Одбора за спољне послове Извештај о раду Министарства спољних послова за период од 20. октобра 2019. до 20. јануара 2020. године.
Кључне речи: Ивица Дачић
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>