gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Састанак министра Дачића с амбасадорима Републике Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 22. август 2019.
logo ministarstvaПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Министарству са амбасадорима Републике Србије.
Опширније...
 
Министар Дачић на церемонији свечане доделе кључева станова у Темерину Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 21. август 2019.
1iddst21819Говор првог потпредседника Владе и министра спољних послова Републике Србије Ивице Дачића на церемонији свечане доделе кључева станова у Темерину у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма у Републици Србији:
Опширније...
 
Подршка Вашингтона евроинтеграцијама Србије, као и скором наставку дијалога Београда и Приштине Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 21. август 2019.
kAJL sKOT_21._AVGUST_2019Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава у Републици Србији Кајлом Скатом.
Опширније...
 
Спремност за јачање билатералне сарадње између Србије и Венецуеле Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 20. август 2019.
Amb. VenecuelaПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио je данас амбасадора Боливарске Републике Венецуеле Димаса Хесуса Алваренгу Геру.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са амбасадорком Кине Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 19. август 2019.
Cen Bo_avgust_2019Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у посету изванредног и опуномоћеног амбасадора Народне Републике Кине Чен Бо.
Опширније...
 
Билатерални односи Србије и Јапана иду узлазном путањом и на политичком и на економском плану Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 15. август 2019.
Dacic-TaroПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Београду са министром спољних послова Јапана Таро Коном који борави у једнодневној посети нашој земљи.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>