gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Pariz: Stalna delegacija u Unesku podelila specijalnu poruku ministra Dačića povodom Dana Afrike Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 25. maj 2020.
altDan Afrike obeležen je u Unesku 25. maja. Istog dana, u Srbiji se obeležava Dan prijateljstva sa narodima Afrike. Tim povodom, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je specijalnu poruku ministrima spoljnih poslova afričkih zemalja koju je Stalna delegacija Srbije pri Unesku distribuirala predstavnicima ovih država.
Opširnije...
 
Ankara: Ambasador Marković dao intervju agenciji Anadolija Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 22. april 2020.
altAmbasador u Turskoj Zoran Marković odgovarao je na pitanja agencije Anadolija u vezi sa borbom protiv pandemije Kovida-19 u Srbiji, viđenju mera koje se preduzimaju u Turskoj i o diplomatskom životu i radu u uslovima pandemije.
Opširnije...
 
Vašington: Brifing sa ambasadorom Matkovićem Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 13. april 2020.
altAmbasador Djerđ Matković bio je glavni govornik na specijalnom onlajn brifingu, koji je 13. aprila organizovala "Srpsko-američka liderska konferencija" (SALK) iz Ilinoisa.
Opširnije...
 
Peking: Ambasador Bačević: Hvala Kini za pomoć Srbiji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 06. april 2020.
altU interjvuu za dnevnik „Bejđing dejli", pod naslovom „Kinesko iskustvo u borbi protiv pandemije zavređuje priznanje celog sveta", ambasador Milan Bačević pohvalio je napore Kine u suzbijanju korona virusa i zahvalio na pomoći pruženoj Srbiji.
Opširnije...
 
Bratislava: Intervju ambasadora Babića Slovačkim narodnim novinama Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 14. mart 2020.
altAmbasador Momčilo Babić dao je intervju Slovačkim narodnim novinama, koji je objavljen u rubrici Razgovor nedelje, pod naslovom „Slovaci su Srbima jedan od najbližih naroda", 14. marta.
Opširnije...
 
Dan državnosti Srbije obeležen širom sveta Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 29. februar 2020.
 
altDan državnosti Srbije, 15. februar, obeležen je u našim predstavništvima širom sveta kulturnim manifestacijama i aktivnostima na kojima smo ugostili strane zvaničnike i ugledne javne ličnosti.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>