gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Хелсинки: Фудбалски тим Амбасаде освојио треће место на „Мондијалиту“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 13. јун 2018.
mondialito -_pre_mecaНа такмичењу под називом „Мондијалито", на коме су се у малом фудбалу на трави такмичили представници држава чије ће репрезентације наступити на Светском првенству у Русији, српски тим је освојио треће место. „Мондијалито" је одржан у Хелсинкију 9. јуна, у част одржавања предстојећег Светског купа у фудбалу.
Опширније...
 
Хофу: Јапански кувари уче да спремају српска јела Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 13. јун 2018.
hofu2Двадесет два професионална кувара ресторана и хотела у граду Хофу научили су да спремају српска традиционална јела – гибаницу, сатараш, Карађорђеву шницлу и колаче са сувим шљивама, захваљујући часовима кулинарства које им је држала Тијана Нигато из Амбасаде Србије у Јапану.
Опширније...
 
Брисел: Ауторски текст амбасадорa Марине Јовићевић у магазину „Дипломатик врлд“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 12. јун 2018.
altМагазин „Дипломатик врлд" објавио је ауторски текст Марине Јовићевић, амбасадор Србије у Белгији, о културном доприносу Србије европској баштини и западноевропској цивилизацији.
Опширније...
 
Скопље: Српске фирме и винарије представљене угледним званицама Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 11. јун 2018.
altМакедонски премијер Зоран Заев, као и министри полиције и образовања у Влади Македоније, Оливер Спасовски и Арбр Адеми, присуствовали су промоцији српских компанија и винарија у Амбасади Србије у Скопљу 7. јуна, где је у циљу подстицаја трговинске сарадње организован коктел са дегустацијом хране и пића из Србије.
Опширније...
 
Токио: Изложба фотографија Бранке Такахаши Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 11. јун 2018.
tokio izlozbaИзложба фотографија Бранке Такахаши под називом „Бесане руске ноћи", које су настале током њеног боравка у Владивостоку, одржана је у галерији „Степс" у токијској четврти Гинза, од 4. до 9. јуна.
Опширније...
 
Будимпешта: Одржан српско-мађарски пословни форум Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 10. јун 2018.
forumБудимпештанска трговинска и индустријска комора (БКИК) и Севернобанатски управни округ, у сарадњи са Амбасадом Србије у Мађарској, организовали су форум „Промоција привредног потенцијала Севернобанатског округа са посебним освртом на сарадњу у области екологије", 7. јуна у Амбасади.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>