gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Окланд: Отворен Конзулат Републике Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 22. фебруар 2018.
ZastavaKonzulataКонзулат Републике Србије отворен је 8. фебруара у Окланду на Новом Зеланду, на челу са почасним конзулом Стеваном Бербером.
Опширније...
 
Доха: Амбасадор Поздерац са шефом катарског парламента Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 21. фебруар 2018.
dohaАмбасадор Србије у Катару Јасминко Поздерац састао се 6. фебруара са председавајућим Саветодавног већа Ал Махмудом, о чему су листови „Катар трибјун" и „Галф тајмс" објавили фото-вест.
Опширније...
 
Лондон: Књижевно вече и концерт харфиста у амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 20. фебруар 2018.
Knjizevno vece2RТрадиционална сарадња Амбасаде Србије у Лондону с организаторима „Српског месеца културе"- представницима српске дијаспоре у Великој Британији, наставља се и ове године организовањем књижевне вечери и концерта у просторијама амбасаде.
Опширније...
 
Сарајево: Амбасадор Вукићевић дао неколико опроштајних интервјуа Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 19. фебруар 2018.
altНа крају свог мандата у Босни и Херцеговини амбасадор Станимир Вукићевић дао је неколико опроштајних интервјуа за локалне медије у којима је сумирао утиске.
Опширније...
 
Техеран: Амбасадор и директор новинске агенције „Ирна“ подвукли значај промоције веза две земље Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 14. фебруар 2018.
IrnaАмбасадор Србије у Ирану Драган Тодоровић посетио је 30. јануара државну новинску агенцију „Ирна" (вест о посети објављену на сајту Ирне можете видети на линку) и разговарао са њеним директором Саједом Зијом Хашемијем. Медији су веома важан канал комуникације у данашњем свету, јер могу да пруже званичницима и широј јавности информације на најразнородније теме, чиме стварају основу за боље упознавање различитих народа и култура, сложили су се наш амбасадор и директор Ирне.
Опширније...
 
Братислава: Отворена изложба сликара Михала Ђуровке Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 14. фебруар 2018.
djurovkaИзложба академског сликара из Кисача Михала Ђуровке, под називом „Шуме и равнице", отворена је 5. фебруара у галеријском простору Универзитетске библиотеке у Братислави, под покровитељством Амбасаде Србије. Љубитељи ликовне уметности изложбу ће моћи да виде до 28. фебруара.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>