gototopgototop
петак, 06. јул 2018. Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
Министар Дачић примио у опроштајну посету директора Канцеларије УНИЦЕФ-а у Србији Мишел Сен-Лоа
+ larger fontnormal font- Smaller font
UNICEF Sen-Lo_Beograd_2018Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у опроштајну посету директора Канцеларије УНИЦЕФ-а у Србији Мишел Сен-Лоа (Michel Saint-Lot) који након непуних пет година напушта ову дужност.

Министар Дачић одао је признање Сен-Лоу на личном ангажману, разумевању и пожртвованом раду у унапређивању стања у нашој земљи кроз сарадњу са УНИЦЕФ-ом у бројним областима и пожелео му успех у даљем раду.

Посебно је нагласио значај помоћи коју је УНИЦЕФ пружио најугроженијем становништву током разарајућих поплава 2014. године, као и свему што је учињено да би се најмлађим сегментима мигранстке популације олакшале патње и живот учинио подношљивијим током избегличке кризе 2015. године и касније.

Мишел Сен-Ло је укратко подсетио на неке од кључних активности УНИЦЕФ-а у минулом периоду и захвалио на квалитетној и успешној сарадњи са свим органима и институцијама у Србији и изразио уверење да ће и његовој наследници бити пружена помоћ и сарадња коју је он уживао током мандата у нашој земљи.